четвер, 05 липня 2018 12:18

Криштіану Роналду знайшов собі новий клуб

Криштіану Роналду знайшов собі новий клуб
Роналду перейде в "Ювентус" за 100 мільйонів доларів. Фото: RT

Португальський нападник "Реала" остаточно вирішив змінити клуб. Криштіану Роналду під час трансферного вікна покине Мадрид. Найімовірніше, новою командою Роналду стане туринський "Ювентус".

За даними мадридської газети Marca, португалець прийняв рішення покинути королівський клуб у січні. Рішення було пов'язане з тим, що тоді з'явилися відомості про те, що "Реал" готовий відпустити гравця за 100 мільйонів євро, але тільки не до прямого конкурента, зокрема, в "Барселону".

Роналду зачепив цінник в 100 млн, стверджує Marca. Подібний хід клубу він до того ж сприйняв як пропозицію піти. "Якщо я коштую 100 мільйонів, значить вони мене не люблять", - сказав взимку гравець.

Тому він вирішив покинути "Сантьяго Бернабеу" після завершення сезону, про що і натякнув в інтерв'ю після перемоги у фіналі Ліги чемпіонів над "Ліверпулем" у травні. У боротьбі за футболіста лідирує "Ювентус", який готовий заплатити необхідні 100 млн євро.

Кріштіану також взяв до уваги той факт, що фанати "бьянконері" оваціями зустріли його після голу ударом через себе в падінні в першому матчі 1/4 фіналу Ліги чемпіонів на домашньому стадіоні туринців. Він оцінив цей жест, повідомляє sports.ru.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Роналду пояснив, чому Португалія вилетіла з Кубка світу

Як Уругвай вибив з Кубка світу Роналду і його партнерів - відеоогляд матчу 1/8.

Зараз ви читаєте новину «Криштіану Роналду знайшов собі новий клуб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути