четвер, 27 лютого 2014 12:08

"Кримське дербі - це вибухонебезпечний коктейль" - Калиниченко

"Кримське дербі - це вибухонебезпечний коктейль" - Калиниченко
sctavriya.com

Колишній півзахисник "Спартака", а нині гравець "Таврії" Максим Калиниченко поділився думкою про перенесення матчів чемпіонату України на невизначений термін.

"Кажуть, що футбол поза політикою. Але ми розуміємо, що перенесення туру сталося саме через неї. У країні відбуваються такі речі, які не можна ігнорувати.

Скупчення людей на матчах теоретично може залучити провокаторів. Може статися зустріч груп людей з різними думками з приводу подій в країні. Тому мені рішення про перенесення матчів зрозуміло.

Тим більше наш найближчий домашній матч - з "Севастополем". Це вибухонебезпечний коктейль. Кримське дербі, хоч і не таке круте, як "Спартак" - ЦСКА. Севастополь - проросійське місто, вболівальники ходять з російськими прапорами. А Сімферополь - більш український, більш татарський", - зазначив Калиниченко.

Раніше українська прем'єр-ліга підтвердила інформацію про те, що матчі 19-го туру чемпіонату України з футболу в найближчий вік-енд не відбудуться.

Зараз ви читаєте новину «"Кримське дербі - це вибухонебезпечний коктейль" - Калиниченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути