вівторок, 15 травня 2012 10:56

"Кращого моменту завершити кар'єру, ніж Євро-2012, важко придумати" - Шевченко

"Кращого моменту завершити кар'єру, ніж  Євро-2012, важко придумати" - Шевченко
Після Євро Андрій Шевченко попрощається зі збірною. Фото: donbass.ua

Капітан збірної України Андрій Шевченко відчуває себе в прекрасній формі напередодні від'їзду до Туреччини на тренувальний збір команди на останньому етапі підготовки до Євро-2012. Про це знаменитий футболіст заявив на прес-конференції в Києві.

Шевченко зізнався, що важко було придумати краще завершення "збірної" кар'єри для нього, ніж Євро-2012. "Чесно зізнаюся як гравець "у віці", хотів би завершити кар'єру на високій ноті. Краще, ніж Євро-2012, важко було б придумати. Чемпіонат Європи - один з найпрестижніших спортивних заходів, він поступається хіба що чемпіонату світу з футболу", - заявив Андрій Шевченко. Він також додав, що після Євро-2012 завершує кар'єру в збірній.

"Я багато пропустив. Зараз, навпаки - для мене були такі важливі гри. І я відчуваю себе в хорошій формі. Мене нічого не турбує", - говорить він. На уточнююче питання про те, чи означає "гарна" форма те, що вона не відмінна, ключовий гравець збірної додав: "Форма хороша. Сподіваюся ще додати за час зборів. Тому що будуть товариські ігри, ряд тренувань. Я зроблю все, щоб вийти на максимальну форму на Євро. А там вже як Бог дасть".

Оцінюючи козирі України на Євро, Андрій нагадав, що команда очікує великої підтримки з боку українців. Що стосується рецепту успіху збірної, він універсальний: більше забивати і не пропускати голів, зазначив футболіст.

Нагадаємо, 15 травня національна збірна України у складі 26 футболістів відлітає на збори до Туреччини. 24 травня команда повертається до Києва, але через день знову вирушає до Австрії, де пройде заключна підготовка до турніру.

Зараз ви читаєте новину «"Кращого моменту завершити кар'єру, ніж Євро-2012, важко придумати" - Шевченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути