субота, 27 листопада 2021 10:18

Краще України могла бути лише Північна Македонія – шотландські фанати

Краще України могла бути лише Північна Македонія – шотландські фанати
Шотландці готові замовляти квитки до Катару. Фото: Reuters

Шотландські вболівальники залишилися задоволені жеребкуванням плейоф відбору до Кубка світу в Катарі. Команда Стіва Кларка зіграє вдома з Україною, а переможець пари або з Уельсом, або з Австрією.

Багато хто і не мріяв про таке вдале жеребкування. Шотландці вже встигли віртуально обіграти Україну та думають, що у фіналі зіграють із Уельсом, а не Австрією. Багато хто вже пише про те, що можна починати бронювати квитки до Катару, оскільки Шотландія просто зобов'язана обігравати Україну, а потім і Уельс, або Австрію, якщо вона раптом зможе пройти у фінал. Повідомляє footboom.comВистачало й поганих жартів про Україну. Починаючи від того, що "було б добре, якби їх захопила Росія" і до заборони відвідування Шотландії через коронавірус.

Цікаво, що при цьому в соцмережах багато англійців бажають успіху Україні в матчі із Шотландією, чим викликають обурення у шотландців.

Richard: Чекайте на Шотландію в Катарі! Можна вже сміливо бронювати квитки та готелі. Україну обіграємо без проблем, а з Уельсом доведеться трохи пововтузитись, але теж не бачу, за рахунок чого вони могли би нас обіграти. Там є лише вічнотравмований Бейл, без якого це вже зовсім інша команда.

Foster: Усі вже говорять про фінал Шотландія – Уельс, але я не став би недооцінювати Австрію. Дуже симпатична команда. Вони Україну на Євро обіграли та дуже добре грали проти Італії, але там їм трохи не пощастило. Думаю, що Австрія навіть сильніша за Уельс, але багато залежатиме від того, чи зможе Уельс зіграти з уболівальниками чи коронавірус цьому завадить.

Delbert: Україна жодного разу не програла у відбірному турнірі, адже у них у групі була Франція, а також Фінляндія та Боснія. Дуже солідні суперники. Тому я не став би недооцінювати українців. З іншого боку, вони виграли лише два матчі, тому не можна сказати, що це зовсім грізна команда. Суперники плюс-мінус рівні, з невеликою перевагою у Шотландії.

Joey: Україні найскладніше, тому не вірю, що вони зможуть потрапити на чемпіонат світу. Виходить, що Шотландія зіграє один матч удома та один на виїзді. Австрія, якщо пройде Уельс, перший поєдинок на виїзді, а другий удома. Уельс може обидва матчі зіграти вдома. І лише Україна змушена буде зіграти два матчі на виїзді.

Ми їдемо на чемпіонат світу. Судячи з напливу англійців у коментарях, вони також розуміють, що Шотландія спокійно виходить у фінал, а потім їде до Катару

Martin: Україна – найсильніша несіяна команда, тож не можна сказати, що нам пощастило зіграти з ними у першому матчі. Пощастило лише у тому плані, що у фіналі буде Австрія чи Уельс. Виходить, що у півфіналі у нас сильніший суперник, ніж у фіналі. Тому якщо ми обіграємо Україну, можна буде сміливо говорити про вихід на чемпіонат світу.

Kevin: Жеребкуванням задоволений. Ми їдемо на чемпіонат світу. Судячи з напливу англійців у коментарях, вони також розуміють, що Шотландія спокійно виходить у фінал, а потім їде до Катару.

Dave: Краще України могла бути тільки Північна Македонія. Інші збірні сильніші за українців, тому жеребкування можна назвати чудовим. І дякую УЄФА, що позбавили нас від Португалії та Італії. Відмінний шанс для Шотландії потрапити до чемпіонату світу.

Aaron: Австрія взагалі потрапила до плейоф через чорний вхід. УЄФА відчайдушно намагається витягнути їх на чемпіонат світу, але я не думаю, що вони навіть Уельс зможуть пройти. Щодо України, то вони навіть Казахстан обіграти не змогли, навіщо їм їхати на чемпіонат світу, для чого? Нехай сидять удома та дивляться на гарний футбол по телевізору.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ми придумаємо формулу перемоги над Україною – тренер Шотландії

Національна команда України зіграє проти збірної Шотландії, а потім у разі успіху з тріумфатором пари Уельс — Австрія. В інших матчах Росія зіграє з Польщею, Швеція з Чехією, Португалія з Туреччиною та Італія з Північною Македонією.

Зараз ви читаєте новину «Краще України могла бути лише Північна Македонія – шотландські фанати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути