пʼятниця, 12 квітня 2013 10:34

"Краще переведу гроші в онкоцентр, ніж заплачу Жеваго" - Павлов

"Краще переведу гроші в онкоцентр, ніж заплачу Жеваго" - Павлов
Павлов винен "Ворсклі" 200 тисяч доларів. Фото: vorskla.com.ua

Головний тренер "Іллічівця" Микола Павлов вважає, що краще допомогти хворим, ніж платити особисто власникові "Ворскли". Нагадаємо, ФФУ зобов'язала наставника виплатити полтавському клубу компенсацію за дострокове розірвання контракту.

"Я знав, що суми, які фігурували раніше - повна маячня, - сказав нинішній головний тренер "Іллічівця". - На засіданні в Палаті, де я був присутній, питання задавалися не мені, а представникам "Ворскли". Їх було багато: "Де ви були, коли тренер залишив вас?", "Чому не подавали відповідні документи?", "Чому гроші платите, а тренер не приходить на роботу?" - І так далі, і тому подібне. Вже по ходу засідання я зрозумів, що справою займаються цивілізовані і грамотні люди, і вони приймуть рішення, яке буде відповідати духу часу".

Компенсація, яку тренер зобов'язаний виплатити, становить 200 тисяч доларів США.

"Почекаємо, коли офіційний документ прийде в клуб. Ми з ним уважно ознайомимося і з почесним президентом "Іллічівця" Володимиром Бойком приймемо рішення. Моя позиція залишається незмінною: платити гроші особисто власникові "Ворскли" Костянтину Жеваго я не стану. Якщо з'явиться можливість перевести ці кошти в який-небудь онкологічний центр, в будинок дитини чи притулок, саме так і зроблю. Інша справа, якщо маріупольський клуб вважатиме за потрібне заплатити за мене компенсацію "Ворсклі", - підкреслив Микола Петрович.

Зараз ви читаєте новину «"Краще переведу гроші в онкоцентр, ніж заплачу Жеваго" - Павлов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути