четвер, 05 липня 2012 13:55

Ковалець залишив "Татран" і став вільним агентом

Ковалець залишив "Татран" і став вільним агентом
Можете так і написати: "Ковалець - вільний агент" ФОТО: dynamo.kiev.ua

Колишній головний тренер київської "Оболоні" Сергій Ковалець, який до недавна очолював словацький "Татран", розповів "Українському футболу", що зараз він - вільний агент.

"Зараз я перебуваю в Україні, поки у Словаччину повертатися не буду. Мій контракт був розрахований до кінця місцевого чемпіонату. Вважаю, що разом з помічниками відпрацювали його на совість - зберегли прописку у вищій лізі і змусили суперників поважати "Татран". Правда , потім почалася реорганізація клубу, прийшли нові інвестори і поки вони до кінця не розберуться у власних справах, я до Словаччини не поїду.

Якщо умови праці будуть влаштовувати обидві сторони, то я повернуся до цього варіанту. Поки у мене немає ніякого контракту, тому фактично я можу розглядати будь-яку пропозицію з працевлаштування, можете так і написати: "Ковалець - вільний агент", - підсумував наставник.

Нагадаємо, у 2008 році Ковалець був головним тренером футбольного клубу "Львів", який не зміг утримати в прем'єр-лізі і з яким з обопільної згоди розірвав контракт наприкінці сезону. З січня 2010 по 31 жовтня 2011 року - головний тренер київської "Оболоні".

Зараз ви читаєте новину «Ковалець залишив "Татран" і став вільним агентом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути