пʼятниця, 15 листопада 2013 11:34

Коваль і Сидорчук шпигували за тренуванням збірної Франції
24

Нападник збірної Франції Карім Бензема
Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА

Національна збірна Франції провела тренування на полі "Олімпійського". Перші 15 хвилин були відкрити для ЗМІ. Тренуванню передувала майже півгодинна прес-конференція тренера "гальських півнів" Дідьє Дешама та капітана Уго Льоріса.

Голкіпер збірної Франції запевнив, що з його здоров'ям все у порядку і він готовий зіграти. У свою чергу Дешам розповів, що захисник Рафаель Варан має проблеми з коліном і ризикує пропустити матч. Рішення по футболісту мадридського "Реала" тренерський штаб прийме перед грою.

За діями гравців збірної Франції спостерігали Максим Коваль та дебютант Сергій Сидорчук. Українські футболісти провели своє тренування на "Олімпійському" перед суперником. Партнери по київському "Динамо" прямували з роздягальні до автобуса через бігові доріжки арени і на кілька хвилин затрималися, щоб подивитися на заняття французів.

За тренуванням також спостерігав президент Федерації футболу Франції Ноель Ле Грае. Функціонер прилетів у Київ разом з командою. Ле Грае перебував у хорошому настрої, жартував з французькими журналістами і кутався у тепле пальто.

Нагадаємо, сьогодні о 21:45 на "Олімпійському" пройде перший матч плей-офф чемпіонату світу Україна — Франція. Пряма трансляція на телеканалі "Інтер". Gazeta.ua проведе текстовий онлайн зі стадіону.

Зараз ви читаєте новину «Коваль і Сидорчук шпигували за тренуванням збірної Франції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути