понеділок, 03 грудня 2012 19:17

"Кістяк чемпіонату СНД складуть українські і російські клуби" - Міллер

"Кістяк чемпіонату СНД складуть українські і російські клуби" - Міллер
Олексій Міллер - затятий прихильник Чемпіонату СНД. Фото: russia-today.ru

Основу чемпіонату СНД з футболу складуть українські і російські клуби, заявив глава "Газпрому" Олексій Міллер - ініціатор і головний натхненник проведення альтернативної футбольної першості.

"Якщо участь візьмуть всі країни СНД, це буде просто чудово. Реальна практична робота найближчим часом дасть відповідь на це питання. Але абсолютно точно можна сказати, що кістяк цього чемпіонату складуть українські і російські клуби", - заявив Міллер "Інтерфаксу", відповідаючи на питання, скільки країн може взяти участь у такому чемпіонаті.

Нагадаємо, що 24 листопада Міллер в інтерв'ю офіційному сайту "Зеніта" оголосив, що є переконаним прихильником проведення чемпіонату СНД з футболу.

"Якщо настане час створювати новий чемпіонат, то ми будемо діяти і робити обдумані кроки тільки узгоджено з людьми, які підтримують мету - створити чемпіонат з футболу Країн Співдружності", - додав глава "Газпрому".

З тих пір Міллер заручився не лише підтримкою лідерів російської Прем'єр-ліги, серед яких ЦСКА і "Анжі", але і отримав позитивну відповідь від кращого клубу Білорусії БАТЕ, а також Федерації футболу України.

Варто нагадати, що у зв'язку з санкціями щодо "Зеніта" у ЗМІ просочилася інформація про можливе зняття спонсорованого "Газпромом" клубу з чемпіонату Росії з футболу. У світлі цих подій бажання Олексія Міллера створити альтернативний турнір набуває особливого забарвлення.

Зараз ви читаєте новину «"Кістяк чемпіонату СНД складуть українські і російські клуби" - Міллер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути