середа, 23 квітня 2008 12:23

Костя Дзю зустрінеться на рингу з Джекі Чаном

Колишній чемпіон світу з боксу в категорії до 63,5 кілограма Костя Цзю домовився про бій з відомим голлівудським актором Джекі Чаном. Поєдинок відбудеться 22 серпня 2008 року під час літніх Олімпійських ігор в Пекіні і пройде в Домі друзів Олімпіади.

Зі слів Цзю, він вже отримав попередню згоду від Чана, і зараз боксер і актор обговорюють останні деталі. Спортсмен підкреслив, що він ставиться до цього поєдинку не як до шоу і готуватиметься до зустрічі з Чаном як до справжнього професійного бою. "Точно можу гарантувати, що бити себе не дам", - додав Цзю.

Боксер зазначив, що він готовий дати Чану пару уроків професійного боксу і розраховує, що актор запросить його прийняти участь в одному з фільмів.

Костянтин Цзю провів свій останній бій на професійному рингу 4 червня 2005 року, програвши технічним нокаутом англійцю Ріккі Хаттону. Минулого тижня російський боксер заявив, що готовий провести ще один поєдинок, якщо йому запропонують вигідні умови.

Lenta Ru

Зараз ви читаєте новину «Костя Дзю зустрінеться на рингу з Джекі Чаном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути