субота, 06 жовтня 2018 15:10

Коноплянка зізнався, чи сприймає Шевченка легендою українського футболу

Коноплянка зізнався, чи сприймає Шевченка легендою українського футболу
Коноплянка поділився думкою про тренера збірної України. Фото: gamebet.news

Півзахисник збірної України та німецького "Шальке" Євген Коноплянка розповів, наскільки довго йому потрібно було звикати до Андрія Шевченка як до тренера.

"Для мене це було нормально. Я не так багато матчів зіграв з Андрієм Шевченком в одній команді. Добре пам'ятаю матч проти Швеції на Євро-2012 (2:1), коли він забив двічі, і ми перемогли. Було ще кілька зустрічей. Тому я не звик до нього як до гравця. Для мене цілком нормально, що він зараз тренер. До того ж він не один, у нього є багато асистентів, кожен з яких вносить чималий вклад в тренувальний процес.

Відверто кажучи, з усіма фахівцями в збірній дуже приємно працювати. Це великий плюс і для всіх гравців, і для головного тренера. Нинішні тренери колись були дуже хорошими гравцями, вони топ-фахівці, кращі професіонали.

У нас також був Рауль, про який можу сказати тільки хороші слова: ми втратили дуже класного професіонала. Але це життя, це футбол, він вибрав свій шлях, і я бажаю йому удачі.

Тепер, коли в тренерський штаб увійшов Олександр Шовковський, я впевнений, що його досвід буде для нас ще одним плюсом. У команді достатньо досвідчених людей, які можуть пояснити і підказати, як грати і правильно готуватися до будь-якої гри.

Шевченко - найголовніша легенда в українському футболі або суто тренер? Другий варіант. Я ніколи його так не сприймав ... Можливо, тому, що в молодості я був фанатом "Ювентуса". Ні, це нормально для мене. При всій повазі до Андрію Миколайовичу, коли я його бачу, я не можу сказати, що бачу легенду.

Але це нормально в нашому колі: ми бачимо один одного кожен день, коли знаходимося в збірній, і, можливо, тому я спокійно ставлюся до його досягнень в минулому", - передає слова Коноплянки офіційний сайт ФФУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коноплянку відзначили за гру з російським клубом

В останньому матчі Ліги чемпіонів гольовий пас Коноплянки допоміг "Шальке" здолати "Локомотив" (1:0).

Зараз ви читаєте новину «Коноплянка зізнався, чи сприймає Шевченка легендою українського футболу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути