неділя, 13 червня 2021 12:43

Коноплянка застеріг збірну від повторення старих помилок

Коноплянка застеріг збірну від повторення старих помилок
Євген Коноплянка забив за збірну 21 м'яч. Фото: УАФ

Півзахисник "Шахтаря" і збірної України Євген Коноплянка в коментарі zbirna.com поділився очікуваннями від виступу національної команди на Євро-2020.

"Потрібно ставити нове завдання і намагатися її виконати. Я впевнений, що у всіх хлопців буде такий же настрій. Мінімальна мета - вихід з групи. Максимальна - вихід у фінал і боротьба за титул. Так, це буде нелегко, але я вірю в диво, знаю, як команда працює, які там зараз хороші футболісти, тому вірю в нашу збірну. Коли ти не ставиш такі максимальні цілі, тобі складно чогось досягти. Настрій повинен бути тільки таким, і я впевнений, що він у хлопців є.

Фінальний раунд чемпіонату Європи 2016 року, звичайно, краще не згадувати, але він був - і це теж історія. Ми ж не можемо стерти з пам'яті відбірковий турнір і той чудовий плей-оф зі Словенією, все ті пережиті емоції. У нас була досвідчена команда і така ж, як і зараз, хороша атмосфера в колективі. Так, ми програли всі три матчі, не забили жодного м'яча, але я б хотів, щоб уболівальники не забували працю і того тренерського штабу на чолі з Михайлом Фоменком, який вивів збірну на форум. Звичайно, запам'яталося останнє слово, останній крок, тому дуже важливо зараз не наступити на ті ж граблі. Упевнений, що хлопці з досвідом це все розуміють. Все-таки я-то добре знаю, що збірна України не випадково перемагала Португалію і Сербію. Нехай удача буде з нами", - сказав Коноплянка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Циганков сьогодні не зіграє

Євген Коноплянка не потрапив до складу збірної. Він не встиг залікувати травму. За збірну він провів 85 матчів і забив 21 м'яч.

Зараз ви читаєте новину «Коноплянка застеріг збірну від повторення старих помилок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути