неділя, 01 вересня 2013 11:34

Коноплянка вже завтра перейде в "Динамо" - ЗМІ

Коноплянка вже завтра перейде в "Динамо" - ЗМІ
Коноплянка стане динамівцем після матчу з "Динамо"? Фото: fcdnipro.ua

Півзахисник " Дніпра" Євген Коноплянка готується до переїзду в Київ, повідомляють джерела, близькі до телеканалу "Футбол".

Коноплянка за умови узгодження всіх деталей стане гравцем "Динамо" вже в понеділок, 2 вересня - на наступний день після поєдинку 8- го туру Прем'єр -ліги і в останній день літнього трансферного вікна . Нагадуємо, що ще в червні воно було продовжено на дві доби з причини того, що дата 31 серпня 2013 припала на вихідний - суботу.

Непряме підтвердження майбутнього трансферу лідера "Дніпра" підтвердив ще минулого тижня генеральний директор клубу Андрій Стеценко, відзначивши, що по гравцю дніпропетровцям може надійти цікава пропозиція.

Судячи з усього, її зробило саме "Динамо", яке прагне повернутися в чемпіонську гонку. Передбачається, що сума трансферу основного гравця нашої збірної складе близько 20 млн. євро. А до підопічних Олега Блохіна він може приєднатися вже наступного дня після відбіркової гри ЧС- 2014 Україна - Англія, яка пройде на київському "Олімпійському". Тобто, 11 вересня.

Зараз ви читаєте новину «Коноплянка вже завтра перейде в "Динамо" - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути