пʼятниця, 23 серпня 2013 12:39

"Обіграти "Шахтар" "Дніпро" може лише теоретично" - Грачов

"Обіграти "Шахтар" "Дніпро" може лише теоретично" - Грачов
Грачов не вірить у диво від "Дніпра". Фото: shakhtar.com

Колишній форвард "Шахтаря" Віктор Грачов вважає, що у центральному матчі туру гірники мають більше шансів на перемогу, ніж "Дніпро".

"Думаю, що шанси 70% на 30% на користь гірників. Теоретично, господарі поля можуть розжитися очками, але перемогу здобути – навряд чи. Якщо орієнтуватися на попередній матч "Шахтаря" проти Запоріжжя, то варто відмітити, що він не показовий. На вирішальні матчі Луческу може налаштувати гравців, підібрати до кожного з них ключик. До того ж турнірне становище дніпрян зобов'язує їх іти в атаку. Тому вони, як це вже неодноразово було, можуть піти в наступ, а потрапити в полон", - каже він.

Віктор Олександрович каже, що минулорічної гри "Дніпро" не демонструє.

"Минулого року я був упевнений, що "Дніпро" буде основним конкурентом "Шахтаря". Принаймні за грою саме так і виглядало. Однак навесні дніпропетровці скисли. Втратився баланс між атакою і обороною. Вперед ідуть, а назад не поспішають повертатися. Саме цим гірники і скористаються. Чи переможе на своєму фланзі Даріо Срна Коноплянку? Раніше особливих проблем з Євгеном Даріо не мав. Думаю, доцільніше говорити про протистояння Срна-Стрінич аніж Срна-Коноплянка. Гра "Дніпра" з естонцями мене вразила не надто. Суперник був рівня чемпіонату області. А гірники поступово виходять на пік форми, який запланований в середині вересня. Командні швидкості "Шахтаря" зростають. Думаю, це буде вирішальним фактором", - вважає експерт.

Зараз ви читаєте новину «"Обіграти "Шахтар" "Дніпро" може лише теоретично" - Грачов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути