субота, 21 липня 2012 13:28

"Конькову під силу замінити Суркіса": віце-президент ФФУ

"Конькову під силу замінити Суркіса": віце-президент ФФУ
"З Анатолієм Коньковим знайомий з 1975 року" - Борис Воскресенський ФОТО: bulvar.com.ua

20-го липня віце-президент Федерації футболу України Борис Воскресенський прокоментував кандидатуру Анатолія Конькова на пост президента ФФУ.

Професійна футбольна ліга висунула кандидатом на пост президента Федерації футболу України (вибори заплановані на 2 вересня) спортивного директора алчевської "Сталі" Анатолія Конькова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ПФЛ визначилася з кандидатом на заміну Григорію Суркісу

Трохи пізніше кандидатуру колишнього капітана донецького "Шахтаря" і київського "Динамо" підтримали дев'ять колективних членів ФФУ: спортивне товариство "Динамо", Запорізька, Івано-Франківська, Кіровоградська, Одеська, Полтавська, Тернопільська, Волинська та Херсонська обласні федерації. І хоча висунення кандидатів триватиме до 4 серпня, вже зараз можна стверджувати, що саме Коньков стане головним претендентом на пост глави національного футболу (як відомо, Григорій Суркіс не буде боротися за збереження крісла президента ФФУ).

"З Анатолієм Коньковим знайомий з 1975 року, буквально з першого дня його приїзду до Києва, коли він перейшов з"Шахтаря" в "Динамо", - зазначив Борис Воскресенський. - Він був чудовим футболістом. Я б поставив його в один ряд з такими видатними динамівцями, як Віктор Колотов, Йожеф Сабо, Володимир Трошкін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мені однаково, донецький чи львівський, головне - буква закону" - Коньков

Коньков ніколи не був індивідуалістом. Упевнений, якщо його оберуть президентом ФФУ, він підбере гідну команду і всі важливі рішення буде приймати тільки після обговорення зі своїми помічниками. Звичайно, повноцінно замінити Григорія Суркіса буде непросто. Але Коньков якраз такий фахівець, якому під силу це зробити".

Відзначимо, що раніше відомий футбольний експерт Віктор Леоненко заявляв, що замість Суркіса поставлять людину, "яка буде ходити по ниточці", натякаючи на ангажованість вибору нового глави ФФУ.

Зараз ви читаєте новину «"Конькову під силу замінити Суркіса": віце-президент ФФУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути