пʼятниця, 01 червня 2012 13:06

"Даю можливість проявити себе іншим" - Григорій Суркіс

"Даю можливість проявити себе іншим" - Григорій Суркіс
Григорій Суркіс передає естафетну паличку іншим. Фото: mediaua.com.ua

Президент Федерації футболу України (ФФУ) Григорій Суркіс дав коментар своєму рішенню залишити займаний пост до осені поточного року, з гордістю оцінивши виконану роботу в ході підготовки держави до проведення Чемпіонату Європи-2012.

"Я залишаю посаду глави ФФУ. Потрібно дати дорогу іншим людям, щоб вони прийняли естафетну паличку і здобували перемоги. Футбол - це моє життя, і я його не залишаю. Маю намір і далі працювати в УЄФА і буду трохи частіше бачити своїх близьких. Крісло глави ФФУ важливо, і я робив все можливе для того, щоб український футбол працював. Але, звичайно, не всім подобалися мої кроки. Даю можливість проявити себе іншим, щоб наш футбол вийшов, можливо, на більш високий рівень. Фінальним акордом буде Євро-2012 , а в моєму житті цю подію можна прирівняти до народження дітей чи онуків. У разі необхідності я буду допомагати новому керівництву", - сказав президент ФФУ в ефірі українського телеканалу Футбол.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коломойський пообіцяв дати телефон Суркіса і шукає номер Колліни

Він додав, що гордий виконаною роботою.

"Я аж ніяк не втомлена людина, виконував свої обов'язки так, як відчував в рамках досвіду і патріотизму. Сьогодні я не буду ставити собі оцінку. Те, що ми побудували інфраструктуру і наші співвітчизники зможуть відчути європейські стандарти життя, - це і буде моїм внеском", - резюмував Григорій Суркіс.

Нагадаємо, що Григорій Суркіс залишає ФФУ і не буде балотуватися на новий термін.

З 1996 по 2000 роки Суркіс був президентом Професійної футбольної ліги і віце-президентом Федерації футболу України. З серпня 2000 року очолював ФФУ. У липні 2004 року був переобраний на посаду глави ФФУ на другий термін, а у вересні 2007 року - знову переобраний на п'ять років у третій раз.

Нагадаємо, саме за Григорія Суркіса України завоювала право на проведення спільно з Польщею чемпіонату Європи 2012-го року.

Зараз ви читаєте новину «"Даю можливість проявити себе іншим" - Григорій Суркіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути