середа, 27 червня 2012 13:01

"Компанія Кличків сама відмовилася від бою в останній момент" - гендиректор "Укрспортарени"

"Компанія Кличків сама відмовилася від бою в останній момент" - гендиректор "Укрспортарени"
У Кличка в останній момент відмовилися битися на "Олімпійському". Фото: klitschko.com

Гендиректор держконцерну "Укрспортарена" Володимир Генінсон прокоментував інформацію про скасування на НСК "Олімпійський" бою Віталія Кличка.

"Промоутерська компанія Кличків надала недостовірну інформацію щодо причин неможливості проведення на НСК "Олімпійський" бою Віталія Кличка. Для того, щоб цей бій відбувся 8 вересня, ми скасували низку заходів. Однак в останній момент компанія надіслала факс з відмовою. Ми можемо надати цей факс і протокол переговорів", - зазначив він.

"Зі свого боку хочу сказати, що у НСК "Олімпійський" є всі засоби, необхідні для захисту газону, у чому можна було переконатися під час церемонії відкриття арени", - заявив Генінсон.

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомили, що керівництво НСК відмовило промоутерській компанії Кличків в проведенні бою через чутливість газону, який може бути пошкоджений під час вечора боксу.

Вказувалося також, що однією з причиною відмови стала політична складова, а саме небажання Віктора Януковича надавати вигідну платформу Віталію Кличку для передвиборної боротьби.

Зараз ви читаєте новину «"Компанія Кличків сама відмовилася від бою в останній момент" - гендиректор "Укрспортарени"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути