Ексклюзиви
пʼятниця, 22 червня 2012 06:28

"Мені пофіг на політику. Я з ним сфоткатись хочу" - жителі Черкас зустрілися з Кличком
10

Фото: фото: Захар Колісніченко

Віталій Кличко в рамках відвідин Черкащини провів зустріч з черкасцями на Театральній площі. Початок зустрічі запланований на 17.30.

О 17.10 на площі вже близько сотні людей. Людей від сцени огородили низьким турнікетом. До нього крізь натовп пробивається 16-річна Олена Сердюк, при цьому каже своїй подрузі:

"Мені пофіг на політику. Я з ним сфоткатись хочу. Буду перед хлопцями в класі хвалитися. Кличко такий красівий!".

За п'ятнадцять шоста ззаду до сцени під'їжджає чорна Toyota Sequoia. З неї виходить Віталій Кличко і одразу йде на сцену. Черкасці вітають його оплесками.

"Ми з Володею робимо все, щоб після наших поєдинків підіймався український прапор і звучав український гімн. Але сьогодні я приїхав до вас не як спортсмен, а як лідер політичної партії. Ніколи не думав, що буду займатись політикою. Та що ж робити. Або ти займаєшся політикою, або політика займеться тобою" - починає промову Віталій.

Після промови та історії з життя Віталій Кличко попросив черкасців ставити запитання. Першим до нього звернувся хлопець років 17-ти й попросив підписати боксерську рукавицю. Чемпіон світу пообіцяв зробити це після завершення зустрічі. Після цього з десяток людей попросили мікрофон.

"Ви пішли в політику, щоб стати президентом?"  - запитує 36-річний черкасець Олег Ткач.

"Мені не треба посади і повноваження. В мене немає мети стати депутатом, мером, чи президентом. Я використаю будь-який вплив, будь-які посади, щоб змінити сутуацію, в нашій країні. Дуже багато людей хочуть стати президентом. Але повинна бути підтримка людей. Якщо в мене буде така підтримка, то я не виключаю такої можливості" - відповідає Віталій.

Подекуди починають скандувати "Дадим поддержку!", "Віталія в президенти!".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Списки "УДАРу" формуватимуться через змагання - Кличко

Мікрофон просить лідер черкаської "Батьківщини" Микола Булатецький: "Віталій, прошу до дискусії! Дайте мікрофон, бо я зараз сам скажу!" - кричить Булатецький. Його звернення ігнорують.

"Що Ви зробите, як станете президентом? Що в першу чергу змінити в Раді і в Україні?" - запитує чоловік років 30-ти.

"Не хочу відповідати на віртуальні питання. Ми зараз йдемо до парламенту. Ми повинні сформувати більшість. Парламент зможе сформувати уряд. Потім – антикорупційні закони. Також децентралізація. Всі гроші йдуть в центральний бюджет. Мільярди на цьому шляху зникають. І люстрація. Ті люди, що зараз при владі вже не зміняться. Вони які були, такими і залишаться" -  відповідає Кличко

Політик завершує зустріч словами подяки і роздає заготовлені заздалегідь листівки з своїм фото та автографом. Починається справжня тиснява. Охоронці ледве стримують бажаючих взяти листівку.

Ольга Гудима розглядає листівку з підписом.

"Повішу вдома в рамочку але перед тим скопіюю, бо подрузі таке щастя не дісталося"

Зараз ви читаєте новину «"Мені пофіг на політику. Я з ним сфоткатись хочу" - жителі Черкас зустрілися з Кличком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути