середа, 16 червня 2010 14:59

Коментатора чемпіонату світу звільнили через моделей

Коментатора чемпіонату світу звільнили через моделей

Британський телеканал ITV звільнив футбольного коментатора Роббі Ерла (колишнього футболіста збірної Ямайки) за те, що він надав близько 40 квитків на матч чемпіонату світу Голландія - Данія моделям.

Ними виявилися ті самі дівчата, які після гри голландців з данцями були затримані поліцією, пише видання The Sun.

Перед матчем Ерл, скориставшись службовим становищем, замовив близько 40 квитків, і згодом з'ясувалося, що саме за ними моделі потрапили на гру. Телеканал ITV надає своїм коментаторам квитки для їх родичів або друзів і попереджає про неприпустимість передачі квитків третім людям.

Коли керівництво телеканалу дізналося про дії Ерла, контракт з коментатором був розірваний. За словами офіційного представника ITV, очевидно, що дівчата не є ні членами родини колишнього футболіста збірної Ямайки, ні його друзями.

Незабаром після матчу Голландія - Данія (2:0) стало відомо про затримання 36 уболівальниць голландської команди. Вони прийшли на гру в коротких сукнях помаранчевого кольору, випущених на замовлення пивоварної компанії Bavaria, що не є спонсором чемпіонату світу (офіційним "пивним" спонсором ЧС-2010 є Budweiser).

Дівчат запідозрили в тому, що вони працюють на компанію Bavaria і незаконно рекламують пиво на чемпіонаті світу. 16 червня стало відомо, що ФІФА пред'явила офіційні звинувачення ініціаторам цієї акції, але самі дівчата звинувачень уникли. Відзначимо, що на помаранчевих сукнях не було реклами пива Bavaria.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Коментатора чемпіонату світу звільнили через моделей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути