Ексклюзиви
пʼятниця, 14 листопада 2008 12:15

Команду Протасова втретє спробують продати

Краснодарський футбольний клуб "Кубань", який вийшов в прем"єр-лігу та який тренує український спеціаліст Олег Протасов, втретє виставили на торги.

Як повідомляє ІТАР-ТАРС з посиланням на фонд державного майна Краснодарського краю, не зумівши продати 75% акцій футбольного клубу "Кубань" ні з аукціону, ні за допомогою публічної пропозиції - спочатку за 1,468 млрд. руб., потім - за 734 млн. руб, адміністрація краю вирішила приватизовувати їх шляхом продажу без оголошення ціни.

На відміну від попередніх торгів зараз пакет акцій може піти за ціною навіть нижче за номінал.

Претендентом на клуб як і раніше вважається холдинг "Індустріальний союз Донбасу", який з минулого року утримує "Кубань". Холдинг, за словами генерального директора клубу Сурена Мкртчяна, "з кінця 2007 року інвестував у "Кубань" значні кошти, вирішуючи передсезонні проблеми команди, оскільки зацікавлений і в розвитку клубу, і футболу на Кубані в цілому".

"У планах холдингу - будівництво власного стадіону клубу, спортивної бази, що включає готельний комплекс, якісних ігрових полів, підготовка перспективних футболістів", - повідомив гендиректор "Кубані".

Зараз ви читаєте новину «Команду Протасова втретє спробують продати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути