четвер, 30 вересня 2021 00:21

Команди різного класу: чому "Баварія" розтрощила "Динамо"

Команди різного класу: чому "Баварія" розтрощила "Динамо"
Роберт Левандовські виступає за "Баварію" із 2014 року. Фото:REUTERS

У матчі другого туру Ліги чемпіонів "Баварія" розгромила "Динамо" - 5:0.

Що потрібно знати про гру у Мюнхені?

Луческу провів ротацію. Вперше у Лізі чемпіонів зіграв захисник Шабанов. Гармаш вийшов зі стартових хвилин, а не на заміну в атаці. Буяльського замінив Андрієвський.

Нагельсманн не пожалів "Динамо". Наставник "Баварії" виставив оптимальний склад. Ніякої недооцінки з боку господарів не було.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому "Шахтар" не програв "Інтеру"

Проблеми киян в середині поля. Луческу зіграв без вираженого атакувального півзахисника. Андрієвський, Сидорчук та Шапаренко ніяк не могли розібратися між собою в центрі поля. Як наслідок, останнього замінили у перерві.

Повна перевага "Баварії". Команда Нагельсмана володіла повною територіальною та ігровою перевагою. "Динамо" грало від оборони.

Помилки досвідчених гравців. Сидорчук привів пенальті на старті матчу. Втрата капітана та помилка Шабанова призвели до другого голу. Бущан не виручив у випадку із п'ятим пропущеним м'ячем.

У другому таймі "Динамо" більше думало про матч проти "Шахтаря" у чемпіонаті України

Дуль Левандовського. Форвард збірної Польщі забив два м'ячі у першому таймі.

Шанс Де Пени. Кияни мали тільки один гострий момент за весь матч, коли у середині першого тайму Де Пена не зміг переграти Ноєра із близької відстані.

З думками про "Шахтар". "Динамо" у другому таймі почало економити сили на матч чемпіонату. Луческу зняв Шапаренка, потім Циганкова. У матчі проти "Баварії" вже нічого не світило. Потрібно було зберегти сили.

Різний клас команд. "Баварія" повністю переважала "Динамо". За бажання мюнхенці могли довести справу до непристойного рахунку, але обмежилися тільки п'ятьма голами.

В іншому матчі групи "Бенфіка" розгромила "Барселону" - 3:0. "Баварія" із шістьома очками очолює групу. "Бенфіка йде другою маючи чотири бали. "Динамо" з одним очком випереджає "Барселону", яка двічі програла.

У наступному турі "Динамо" зіграє в гостях проти "Барселони", а "Баварія" поїде в гості до "Бенфіки".

Зараз ви читаєте новину «Команди різного класу: чому "Баварія" розтрощила "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути