Ексклюзиви
пʼятниця, 09 квітня 2010 09:41

Команда Вороніна підписала німецького форварда "Шальке"

Команда Вороніна підписала німецького форварда "Шальке"

Колишній нападаючий збірної Німеччини з футболу Кевін Кураньї, який виступає за німецький "Шальке", влітку 2010 року перейде в московське "Динамо".

Російський клуб зможе заявити Кураньї 1 серпня, коли в чемпіонаті Росії відкриється літнє трансферне вікно. Форвард буде отримувати п"ять мільйонів євро на рік, пише видання "Спорт-Экспресса".

На офіційному сайті "Динамо" з"явилася інформація про те, що клуб підписав контракт з нападаючим "одного з провідних клубів Європи", який приєднається до команди влітку. Ім"я футболіста московський клуб не називає, але, за даними "Спорт-Экспресса", цим гравцем є саме Кураньї.

Контракт форварда з "Шальке" закінчується після закінчення сезону-2009/10, тому в "Динамо" він перейде на правах вільного агента. На Кураньї претендував також туринський "Ювентус", який пропонував німцеві чотирирічний контракт на 15 мільйонів євро.

Проте "Динамо" зробило вигіднішу пропозицію. На який термін Кураньї підпише контракт з російським клубом, поки невідомо.

Про інтерес "Динамо" до Кураньї стало відомо ще в березні. Крім того, на німецького форварда претендував московський "Локомотив". За даними німецьких ЗМІ, "Локомотив" хотів купити гравця за один мільйон євро, але "Шальке" відмовився продати його за таку суму.

28-річний Кураньї виступав за "Штутгарт" і "Шальке". У сезоні-2009/10 він забив 20 голів у всіх турнірах. У складі збірної Німеччини нападаючий став срібним призером чемпіонату Європи 2008 року.

Нагадаємо, в "Динамо" грає українець Андрій Воронін.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Команда Вороніна підписала німецького форварда "Шальке"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути