Ексклюзиви
середа, 15 грудня 2010 08:58

Команда з Конго обіграла "Інтер" у півфіналі клубного чемпіонату світу

Команда з Конго обіграла "Інтер" у півфіналі клубного чемпіонату світу

Команда "Мазембе" з Демократичної республіки Конго вийшла у фінал клубного чемпіонату світу з футболу, який проходить з 8 по 18 грудня 2010 року в ОАЕ. У півфіналі "Мазембе" виграв у володаря Кубка Лібертадорес (південноамериканського аналога європейської Ліги чемпіонів) бразильського "Інтернасьонала".

На 53-й хвилині м'яч у ворота "Інтернасьонала" забив Мулота Кабанга, а на 85-й хвилині відзначився Діоко Калуітука. На сайті ФІФА перемога "Мазембе"називається найбільшою несподіванкою в історії клубних чемпіонатів світу.

"Мазембе" в 2010 році виграв африканську Лігу чемпіонів. На клубному чемпіонаті світу до перемоги над "Інтернасьоналем" конголезький клуб переміг мексиканську "Пачуку".

Другий півфінал клубної першості планети відбудеться 15 грудня. У ньому переможець Ліги чемпіонів УЄФА міланський "Інтер"зустрінеться з південнокорейським "Соннамом".

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Команда з Конго обіграла "Інтер" у півфіналі клубного чемпіонату світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути