вівторок, 06 серпня 2019 11:47

Команда Хацкевича повинна перестати "терпіти" і зіграти у футбол: 21:30, "Брюгге" - "Динамо"

Команда Хацкевича повинна перестати "терпіти" і зіграти у футбол: 21:30, "Брюгге" - "Динамо"
Микола Несенюк: "Пригадую минулий сезон, який ми після стартових перемог "Динамо" зустрічали із великим оптимізмом. Дуже не хочеться, щоб тодішня історія повторилася"

Cьогодні київське "Динамо" стартує у Лізі чемпіонів. Суперник – бельгійський "Клуб Брюгге", господар поєдинку. Перший матч третього кваліфікаційного раунду почнеться о 21:30 за Києвом, годиною раніше стартує текстова трансляція на нашому сайті.

Центральна історична частина Брюгге являє собою музей під відкритим небом. Сотні готелів, ресторанів і магазинів дають прихисток натовпам туристів, якими забиті вулиці. Місцевого можна впізнати лише за однією прикметою – він на велосипеді. Стадіон знаходиться за кілька кілометрів від туристських зграй - у заміському парку. Арену, яку ділять між собою "Серкль Брюгге" і "Клуб Брюгге", оточують футбольні поля, де саме під вечір розпочалися тренування численних дитячих команд різного віку.

Місцевого можна впізнати лише за однією прикметою – він на велосипеді

Сказати щось із приводу шансів суперників дуже нелегко. З одного боку, ніби перевага у господарів, які щороку готують футболістів на продаж в Англію, з іншого – у команді грає такий собі Бонавентура, який нещодавно виступав за нашу "Зорю" і аж ніяк не відрізнявся екстра-класом.

Як на мене, то все залежить не від "Клубу Брюгге", а від самих "динамівців". Коли вдасться нічого собі не "привезти", то гра не має бути особливо проблемною. Очевидно, що бельгійська команда аж ніяк не ставить собі за мету будь-що потрапити до Ліги чемпіонів, інакше не віддавала б своїх найкращих гравців. Тож нашій команді слід просто зіграти спокійно та надійно.

Не впевнений, що стадіон буде заповнений – на передматчевій прес-конференції "Динамо" було аж двоє місцевих журналістів, які спільними зусиллями таки вимовили складне для них прізвище "Циганков". Інші "динамівці" не змусили бельгійців ламати собі язика – їх тут просто не знають. Зате прийшов побачитися із колишніми партнерами Євген Макаренко, який виступає за команду із сусіднього Брюсселя.

Бельгійська команда аж ніяк не ставить собі за мету будь-що потрапити до Ліги чемпіонів

Вперше вдалося угледіти на полі у "динамівській" формі Жерсона Родрігеса. Не знаю як кому, а мені поки щось заважає побачити у цьому люксембурзькому португальці нового лідера атак "Динамо". Можливо, не щось, а хтось – Фран Соль, який скромно трусив своїм "хвостиком" на голові поруч із набагато більшим "хвостом" на голові Родрігеса.

Пригадую минулий сезон, який ми після стартових перемог "Динамо" зустрічали із великим оптимізмом. Дуже не хочеться, щоб тодішня історія повторилася. Особисто я просто мрію про той день, коли команда під проводом Олександра Хацкевича припинить нарешті "терпіти" полі, а почне грати у футбол. Можливо, це станеться вже сьогодні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" потрібно закрити лідерів "Брюгге"

Повторний поєдинок "Динамо" - "Клуб Брюгге" відбудеться 13 серпня у Києві.

Зараз ви читаєте новину «Команда Хацкевича повинна перестати "терпіти" і зіграти у футбол: 21:30, "Брюгге" - "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути