Ексклюзиви
неділя, 10 грудня 2017 16:16

Команда Ярмоленка змінила наставника

Команда Ярмоленка змінила наставника
Петер Бос очолив "Боруссію" Д влітку цього року

"Боруссія" Д звільнила з посади головного тренера Петера Боса і призначила на цю посаду екс-наставника "Кельна" Петера Штегера.

Про звільнення Боса повідомив генеральний директор "джмелів" Ханс-Йоахім Ватцке. Разом з ним на спеціально скликану прес-конференцію прибув Петер Штегер, який буде очолювати команду до кінця сезону.

"Боруссія" вчергове програла у чемпіонаті, втративши очки в матчі проти "Вердера" (1:2).

Минулого тижня нового наставника "Боруссії" Д звільнили з посади головного тренера "Кельна". Під керівництвом Штегера "козли" невдало розпочали сезон, набравши в 13 матчах лише 2 очки.

51-річний фахівець працював з "Кельном" з літа 2013 року. Будучи головним тренером, він вивів команду в елітний дивізіон чемпіонату Німеччини в першому ж сезоні. А за підсумками сезону 2016/17 він разом з командою посів 5-е місце у турнірній таблиці бундесліги і потрапив у груповий раунд Ліги Європи.

Бос очолив "Боруссію" Д влітку цього року, змінивши Томаса Тухеля. У попередньому сезоні 54-річний голландець очолював "Аякс", з яким дістався до фіналу Ліги Європи, де поступився "Манчестер Юнайтед" (0:2).

Після 15 турів чемпіонату Німеччини дортмундці з 22 очками в активі йдуть лише на сьомому місці. В останніх восьми турах "Боруссія" не зуміла здобути жодної перемоги (3 нічиїх та 5 поразок).

Також команда вилетіла з Ліги чемпіонів, пропустивши вперед "Реал" і "Тоттенхем". "Боруссія" Д набрала лише два очки, але зуміла обігнати АПОЕЛ за різницею забитих і пропущених м'ячів, тому в лютому зіграє в Лізі Європи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ярмоленко зіграв один тайм в черговому провальному матчі "Боруссії"

У складі дортмундської команди виступає українець Андрій Ярмоленко, на рахунку якого 18 матчів, 5 голів і 5 асистів у всіх турнірах.

Наступний поєдинок "джмелі" зіграють проти "Майнца" 12 грудня о 16-му турі чемпіонату Німеччини.

Зараз ви читаєте новину «Команда Ярмоленка змінила наставника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути