вівторок, 26 березня 2013 09:28

Коломойський відмовився від "Кривбасу" - ЗМІ

Коломойський відмовився від "Кривбасу" - ЗМІ
Коломойський "забив" на "Кривбас"? Фото: focus.in.ua

Криворізький "Кривбас" може позбутися одного з головних джерел фінансування, повідомляє FootBoom.com.

Структури, близькі до олігарха Ігоря Коломойського, з великою часткою ймовірності припинять фінансову допомогу криворізькому клубу. Зауважимо, що криворізька команда і без того переживає не найкращі часи - заборгованість по зарплаті складає три місяці.

А адже навесні команда Олега Тарана стала справжньою грозою авторитетів. Спочатку "Кривбас" на виїзді відібрав очки у "Динамо" (1:1), а в останньому, 21-му, турі також на виїзді завдав сенсаційної поразки "Дніпру", який веде боротьбу за Лігу чемпіонів з рахунком 2:1. Ця осічка коштувала дніпропетровцям другого місця. Правда, вже в наступному матчі криворіжці можуть підсобити землякам, в разі, якщо відберуть очки у домашній грі проти харківського "Металіста".

Характерно, що перед вояжем в Дніпропетровськ, на зустрічі керівництва команди з уболівальниками, президент Олександр Лівшиць запевнив, що з фінансуванням у "Кривбаса" немає жодних проблем, за що подякував головному спонсору, якого він офіційно озвучив.

"Ігор Коломойський є спонсором клубу "Кривбас". Я вважаю його в цьому плані найвидатнішою людиною - він допомагає футболу. І більш того, якщо б його не було - ми б самі не витягли рівень цієї команди!", - зізнався тоді Лівшиць.

Як бачимо, після переможного матчу в Дніпропетровську ситуація кардинально змінилася...

Зараз ви читаєте новину «Коломойський відмовився від "Кривбасу" - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути