неділя, 30 липня 2017 14:47

"Колліна пішов і веселись, душа" - журналіст прокоментував помилки суддів на користь "Динамо" та "Шахтаря"

"Колліна пішов і веселись, душа" - журналіст прокоментував помилки суддів на користь "Динамо" та "Шахтаря"
Колліна 7 років працював з українськими арбітрами

Відомий український журналіст Костянтин Андріюк розповів про роботу українських арбітрів після відходу П'єрлуїджі Колліни з Федерації футболу України.

"Ось вам і наслідки того, що пішов Колліна з посади куратора українського арбітража. І казали ж мені неодноразово в кулуарах. Мовляв, самої присутності Колліни арбітри боялися, як і боялися відкрито "вбивати" команди, бо розуміли, що накличуть гнів Фантомаса.

Але Колліна пішов і веселись душа.

1 тур. "Динамо" - "Чорноморець". Арбітр Юрій Грисьо відкрито допомагає динамівцям виграти, не дає їм очевидні червоні картки і не ставить чистий пенальті в ворота киян.

3 тур. "Сталь" - "Шахтар". 51-ша хвилина гри. Рахунок 1:1. Тайсон відверто б'є рукою в обличчя Даніеляна. 100%, ні - 200% пряма червона картка. Арбітр Іван Бондар все бачить і дає жовту. "Шахтар" дограє матч в повному складі і забиває переможний гол на 90+5 хвилині.

Дев'яності на порозі, стукають впевнено у двері - суди, свисти, роби що хочеш. І до дупи, що тебе ннадцять камер у прямому ефірі показують. Колліна вже пішов. У мене одне питання до комітету арбітрів, як ви їх відмазувати збираєтесь? Людини, яка 7 років затикала всім роти навколо і метала з очей блискавки, поруч із вами вже немає".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ніякого покращення в суддівстві не помітив": як Колліна розчарував український футбол

Нещодавно стало відомо, що Колліна залишив свою посаду куратора українського арбітражу. Свої функції італієць передав голові комітету арбітрів ФФУ Лучано Лучі. Колліна працював в українському футболі з 2010 року.

Зараз ви читаєте новину «"Колліна пішов і веселись, душа" - журналіст прокоментував помилки суддів на користь "Динамо" та "Шахтаря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути