Ексклюзиви
четвер, 10 травня 2012 15:57

Колишній помічник Сьоміна тренуватиме голкіперів збірної Росії на Євро-2012

Колишній помічник Сьоміна тренуватиме голкіперів збірної Росії на Євро-2012
Сергій Овчинніков зіграв на Євро-2004 ФОТО: sovsport.ru

У тренерський штаб збірної Росії з футболу під час чемпіонату Європи, який пройде в Польщі та Україні, увійде спеціаліст по роботі з воротарями. Цю посаду обійме колишній голкіпер збірної Росії і московського "Локомотива" Сергій Овчинніков, повідомляє сайт видання "Советский спорт".

Сам Овчинніков не став коментувати свою можливу роботу з російською командою на європейській першості, заявивши, що вся необхідна інформація скоро з'явиться.

У даний час 41-річний Овчинніков працює у тольяттинській академії футболу імені Юрія Конопльова. До цього він допомагав Юрію Сьоміну в "Локомотиві" і київському "Динамо". В якості головного тренера Овчинніков працював у краснодарській "Кубані", брянському і мінському "Динамо".

Популярність Овчинніков отримав під час виступів за "Локомотив", з яким двічі ставав чемпіоном Росії (в 2002 і 2004 роках). Протягом чотирьох років воротар виступав у чемпіонаті Португалії. У 2006 році Овчинников грав за московське "Динамо". У складі збірної Росії воротар взяв участь в чемпіонаті Європи 2004 року.

Свій перший матч на Євро-2012 росіяни зіграють 8 червня з Чехією, 12 червня відбудеться матч Росія - Польща, 16 червня Росія зіграє зі збірною Греції.

 

Зараз ви читаєте новину «Колишній помічник Сьоміна тренуватиме голкіперів збірної Росії на Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути