Ексклюзиви
пʼятниця, 24 грудня 2010 18:41

Колишній наставник "Мілана" замінить Бенітеса в "Інтері"

Колишній наставник "Мілана" замінить Бенітеса в "Інтері"

Колишній головний тренер "Мілана", екс-футболіст збірної Бразилії Леонардо очолить міланський "Інтер" після католицького Різдва, повідомляє La Gazzetta dello Sport.

У четвер власник "Інтера" Массімо Моратті офіційно оголосив про відставку Рафаеля Бенітеса, який, за даними італійських ЗМІ, отримав за розрив контракту неустойку розміром у 3 мільйони євро. Леонардо узгодив умови особистого контракту, який буде укладено до червня 2012 року з можливістю продовження ще на один сезон.

41-річний Леонардо отримуватиме 2,5 мільйона євро на рік. Підписання контракту заплановане на 26 або 27 грудня, а 29-го тренер проведе перше тренування в "Інтері". Леонардо офіційно дебютує 6 січня в матчі 18-го туру серії A проти "Наполі".

Після 17 турів "Інтер" займає сьоме місце в чемпіонаті Італії, відстаючи від лідируючого "Мілана" на 13 очок, маючи дві гри в запасі.

Леонардо - чемпіон світу 1994 року в складі збірної Бразилії, колишній півзахисник "Мілана" (1997-2001). Після завершення ігрової кар'єри займався діяльністю агента. Змінив Карло Анчелотті в "Мілані" в 2009 році, пропрацював наставником команди лише один сезон.

За матеріалами РИА Новости

Зараз ви читаєте новину «Колишній наставник "Мілана" замінить Бенітеса в "Інтері"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути