четвер, 07 березня 2019 20:11

Колишній гравець "Шахтаря" став злим генієм "Динамо"

Колишній гравець "Шахтаря" став злим генієм "Динамо"
Гравці "Челсі" і "Динамо" фотографуються напередодні матчу у Лондоні

"Динамо" і "Челсі" сьогодні зіграють перший матч 1/8 фіналу Ліги Європи. Команди вже зустрічалися в груповому етапі Ліги чемпіонів 2015/16. Лондонський клуб, який переживав ігрову кризу з тренером Моуріньйо, взяв чотири очки. Вдома, на "Стемфорд Брідж", лондонці перемогли – 2:1, а в Києві було зафіксовано нульову нічию. Обидві команди вийшли до 1/8 фіналу. "Челсі" – з першого місця, "Динамо" – з другого.

Перша гра протистояння відбулася в Києві. І підопічні Реброва, і гравці "Челсі" більше дбали про оборону власних воріт. Моментів було небагато. Найгостріший стався на початку зустрічі. Еден Азар пробивав із кута карного майданчика з-під Данило Сільви, але Шовковський зачепив м'яч кінчиками пальців і перевів у штангу.

У киян реальних шансів забити не було взагалі

Згодом Фабрегас вимагав пенальті після падіння у карному майданчику, але Дамір Скоміна підстав для призначення пенальті не побачив.

Ще одного разу Неманья Матіч пройшов крізь усю оборону "Динамо", але у ворота не влучив.

У киян реальних шансів забити не було взагалі.

За два тижні команди зустрілися в Лондоні. Господарі почали із тиску не ворота Шовковського. Напруги не витримав Александар Драговіч, який після прострілу Вілліана, зрізав м'яч у свої ворота.

У другому таймі Драговіч виправився. Після подачі кутового і помилки голкіпера Беговіча, він спокійно обробив м'яч та відправив його у ворота лондонців.

Однак "Динамо" так і не втримало нічию. Штрафний у виконанні Вілліана Шовковський не зміг парирувати – 1:2.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що може допомогти "Динамо" пройти "Челсі"?

У підсумку "Челсі" набрало 13 балів, "Динамо" – 11. "Порту" набрав 10 балів і відправився в Лігу Європи. Але вже в 1/8 фіналу обидві команди вибули з турніру. "Челсі" двічі поступився ПСЖ з рахунком – 1:2, а "Динамо" без боротьби було бите "Манчестер Сіті" – 1:3 і 0:0.

Зараз ви читаєте новину «Колишній гравець "Шахтаря" став злим генієм "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути