понеділок, 19 грудня 2011 15:28

Колишній футболіст збірної Італії затриманий у справі про договірні матчі

Колишній футболіст збірної Італії затриманий у справі про договірні матчі

Колишній капітан футбольного клубу "Аталанта" Крістіано Доні, який грав за збірну Італії на чемпіонаті світу 2002 року, затриманий поліцією у справі про договірні матчі і махінації зі ставками в букмекерських конторах. Про це повідомляє Reuters. Всього в ході операції, що отримала назву "Остання ставка", затримано 17 осіб.

Затримані підозрюються у зв'язках зі злочинними угрупованнями в Сінгапурі та Східній Європі. Повідомляється, що в число затриманих потрапили ще кілька футболістів, проте їх імена не називаються.

Як повідомляє італійське агентство ANSA, розслідування стосується матчів італійської Серії А (вищого дивізіону чемпіонату країни) сезону-2010/11. Зокрема, мова йде про матчі "Брешія" - "Барі", "Брешія" - "Лечче" і "Наполі" - "Сампдорія". Що стосується конкретно Доні, то він підозрюється у фальсифікації доказів.

У серпні 2011 року Доні був дискваліфікований на 3,5 роки, а "Аталанта" позбавлена шести очок в чемпіонаті Італії. Футболіста підозрювали в тому, що в сезоні-2010/11 він організував як мінімум два договірних матчі за участю "Аталанти" в Серії B (другий за значимістю дивізіон чемпіонату Італії) і робив ставки на ці ігри у букмекерів.

Зараз ви читаєте новину «Колишній футболіст збірної Італії затриманий у справі про договірні матчі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути