Ексклюзиви
вівторок, 20 травня 2008 13:12

Колишні суперники Кличка поспарингуються з Повєткіним

Спаринг-партнерами обов"язкового претендента на титул чемпіона світу з боксу у надважкій вазі за версією IBF росіянина Олександра Повєткіна будуть відомі американські спортсмени Джаміль Макклайн і Деварріл Вільямсон.

Макклайн вже прибув у тренувальний табір росіянина, а приїзд Вільямсона очікується наступного тижня. Варто відзначити, що обидва спаринг-партнери Повєткіна свого часу були суперниками діючого чемпіона світу за версіями IBF/WBO українця Володимира Кличка. Менеджер російського боксера Володимир Хрюнов вибір спаринг-партнерів пояснив габаритами, досвідом і манерою ведення бою.

Окрім американських боксерів до табору Повєткіна найближчим часом повинен прилетіти і тренер зі США, ім"я і коло обов"язків якого не розголошуються. Зараз претендент на чемпіонський титул працює під керівництвом свого постійного тренера Валерія Бєлова. Де відбудеться наступний бій Повєткіна, і хто буде його суперником – поки невідомо.

Олександр Повєткін став переможцем відбірного турніру претендентів IBF і отримав право на бій з Владимиром Кличком, який відбудеться не пізніше 26 листопада 2008 року.

Лента.ru

Зараз ви читаєте новину «Колишні суперники Кличка поспарингуються з Повєткіним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути