четвер, 28 жовтня 2010 17:25

Колесніков хоче, щоб квиток на футбол став "візою" у Польщу

Колесніков хоче, щоб квиток на футбол став "візою" у Польщу
Віце-прем'єр-міністр Борис Колесніков закликає Польщу дозволити уболівальникам перетинати державний кордон на підставі офіційних квитків на матчі чемпіонату Європи з футболу в 2012 році. Про це він заявив на нараді з міністром економіки Польщі Вальдемаром Павляком з питань облаштування україно-польського державного кордону до проведення Євро-2012 з футболу.

Як повідомляє прес-служба Кабміну, віце-прем'єр закликав польську сторону використовувати досвід проведення великих міжнародних футбольних турнірів, під час яких документом для переходу кордону є офіційний квиток на футбольний матч. За його словами, цей досвід має бути використаний і під час Євро-2012, щоб українські уболівальники мали можливість відвідувати матчі в Польщі і перетинати кордон Європейського Союзу, маючи офіційний квиток.

Б. Колесніков також під час наради зазначив, що в рамках підготовки до чемпіонату нагальним питанням є спрощення процедури переходу державного кордону, облаштування зелених коридорів для вболівальників та туристів, що прибувають в Україні під час чемпіонату, і для українських вболівальників, що прямують до Польщі на матчі турніру.

Б. Колесніков заявив, що Україна має намір скасувати різні види інспекцій в межах прикордонного контролю, зокрема фіто-санітарні інспекції, які, за його словами, часто не виконують поставлених перед ними завдань.

Віце-прем'єр також повідомив, що дав доручення Міністру внутрішніх справ Анатолію Могильову скасувати пункти Державної автоінспекції в межах 50-кілометрової зони для спрощення процедури пересування автомобілістів.
За матеріалами Liga.net
Зараз ви читаєте новину «Колесніков хоче, щоб квиток на футбол став "візою" у Польщу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути