понеділок, 22 червня 2009 11:00

Кобін не боїться стати конкурентом Срни за місце в основі

Кобін не боїться стати конкурентом Срни за місце в основі

Якщо київські динамівці на збір під Інсбруком відправляться у середу, то гравці "Шахтаря" в астрійський Гоїнг, де до бою з Русланом Чагаєвим готувався Володимир Кличко, повинні прибути вже сьогодні до обіду. Серед них - перший новачок команди придбаний у міжсезоння 24-річний правий захисник з "Карпат" Василь Кобін, з яким "Сегодня" поспілкувалося напередодні.

- Перші враження - найкращі, - говорить Василь. - Донецьк - красиве місто, база "Шахтаря" - просто супер.

- З ким з гірників ти знайомий?

- Ну, з Колею Іщенко ми разом грали в "Карпатах". А взагалі я добре знаю всіх українців. Особисто знайомий з Фоміним, П"ятовим, Гладким. Добре знаю Єзерського, Худжамова, Чижова.

- Як налагоджуватимеш свій побут?

- Клуб запропонував на вибір декілька квартир. Увечері після тренування з"їжджу подивлюся. Якщо якась сподобається, після повернення з Австрії в"їду в неї.

- А сім"я?

- Дружина Вікторія і син Олег повинні перебратися до Донецька на початок чемпіонату.

- Як з автомобілем?

- Це поки не найголовніша проблема. Я хочу поселитися поряд з одноклубниками, щоб вони мені місто показали. Отже перший час на тренування і назад зможу добиратися разом з Іщенком або з кимось ще.

- З Луческу у тебе вже була бесіда тет-а-тет?

- Поки що ні. Думаю, ближче познайомимося вже в Австрії. До речі, там же, коли зберуться легіонери і збірники, відбудеться і офіційне представлення мене партнерам.

- Ти граєш на тій же позиції, що і Срна. Не боїшся конкуренції?

- Вовків боятися - в ліс не ходити. Даріо - зірка європейського масштабу. Але завжди треба прагнути до кращого, працювати над собою. Головне, щоб мені дали шанс себе проявити, а там - все залежатиме від мене.

- Твій контракт з "Шахтарем" на скільки років розрахований?

- Поки що до кінця не визначилися: або на три роки з можливістю продовження ще на два, або відразу на п"ять. Остаточно визначимося з цим питанням під час зустрічі з Сергієм Палкіним.

- Вже вирішив, під яким номером гратимеш?

- Поки що ні. До цього - і в "Закарпатті", і в "Карпатах" - грав під номером "19". Але в "Шахтарі" він зайнятий Олексієм Гаєм. Нічого страшного, візьму собі який-небудь інший. Який? Та хоч і "00". Проблеми в цьому не бачу. Адже не номер грає у футбол.

Зараз ви читаєте новину «Кобін не боїться стати конкурентом Срни за місце в основі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути