середа, 18 вересня 2013 10:19

Ключовий матч збірної України з Польщею може пройти без глядачів

Ключовий матч збірної України з Польщею може пройти без глядачів
Ультрас знову створили проблеми улюбленій команді. Фото: football.ua

УЄФА початок дисциплінарне розслідування з поведінки вболівальників на стадіоні "Арена Львів" на матчі відбіркового турніру чемпіонату світу-2014 Україна - Сан-Марино.

Причиною стало використання фанатами "синьо -жовтих" піротехніки на трибунах. Про це написав у своєму блозі відомий журналіст, головний редактор журналу "Футбол" Артем Франков.

Оскільки за українцями подібні витівки помічаються далеко не вперше, фанатська доблесть може мати дуже сумні наслідки, вважає Франков: аж до того, що матч Україна - Польща в Харкові 11 жовтня відбудеться при порожніх трибунах.

До кінця тижня питання має прояснитися, однак імовірність санкцій досить висока.

Нагадаємо, українці обіграли суперника 9:0, а практично кожне взяття воріт збірної Сан-Марино фанати на трибунах відзначали запалюванням феєрверків.

Зазначимо, що раніше УЄФА дискваліфікувала НСК "Олімпійський" за поведінку фанатів київського "Динамо" під час матчів Ліги Чемпіонов-2012/13. Тоді увагу футбольної організації привернули нібито расистські вигуки і символіка в секторах з динамівськими ультрас. Втім, "Динамо" вже відбуло покарання - матч кваліфікації Ліги Європи з казахстанським "Актобе" пройшов без глядачів.

Зараз ви читаєте новину «Ключовий матч збірної України з Польщею може пройти без глядачів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути