субота, 07 вересня 2013 10:40

"Історична перемога? Я навіть не думаю про це" - Фоменко

"Історична перемога? Я навіть не думаю про це" - Фоменко
Під керівництвом Михайла Фоменка збірна України здобула найбільшу у своїй історії перемогу ФОТО: ffu.org.ua

Головний тренер збірної України Михайло Фоменко на післяматчевій прес-конференції у Львові дав оцінку успіху команди у зустрічі зі збірною Сан-Марино. Українці, нагадаємо, забили дев'ять голів у ворота суперника.

"Спасибі уболівальникам, які підтримали збірну, підганяли її в атаках. Тепер команда буде готуватися до серйозної гри в Києві. Сподіваюся, ми нікого не втратимо через травми. Будемо жити наступною грою.

У перерві запитав у гравців, чи є у кого проблеми. Ніхто мені нічого не сказав. Спасибі гравцям, що вони не недооцінили Сан-Марино. Це важка гра, необхідно бігати спочатку в один бік, потім в інший. Це серйозні фізичні навантаження. А ми не можемо через ліміт замін всіх випустити на поле і підготувати гравців до наступного матчу.

Що стосується зустрічі з Англією, навіть не сумніваємося у важкій грі. Команда являє собою еліту європейського футболу. Вона поки обігрує з легкістю Молдову, а це щось значить. Історична перемога? Я навіть не думаю про це. Просто спасибі гравцям і вболівальникам", - наводить коментар Фоменка прес-служба ФФУ.

Зараз ви читаєте новину «"Історична перемога? Я навіть не думаю про це" - Фоменко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути