Ексклюзиви
середа, 21 червня 2006 10:35

Клінсманн запевнив, що преса ще оцінить Клозе

Головний тренер збірної Німмеччини Юрген Клінсманн, 41 рік, після переконливої перемоги його команди над Еквадором 3:0, відзначив позитивний вплив на його команду переповнених трибун. Також він наголосив на вдалій грі Мірослава Клозе, 28 років.

- Коли граєш вдома, за твоєю командою стежать переповнені трибуни. Це надає гравцям додатковий стимул. Це справжня лихоманка Кубку світу. Нашою метою була перемога у групі, і ми її досягли. У матчі з Еквадором виявилось важко підтримувати високий темп протягом всієї гри, відчутно заважала спека. Загалом ми задоволені і підходимо до плей-оф з гарним настроєм, - повідомив Клінсманн.

Коментуючи гру Мірослава Клозе, який на сьогодні з 4 голами є кращим бомбардиром Кубку світу, Клінсманн сказав, що форвард виходить на новий рівень.

- Зараз Клозе виходить на новий рівень. Він досвідчений і спраглий до голів. Мірослав завжди націлений на ворота суперника. На далі все буде залежати виключно від нього. По закінченню Кубку світу преса зможе оцінити, чи зміг Клозе досягти рівня великих футболістів. Загалом всі наші форварди на цьому турнірі грають добре, працюють весь матч, і ми бачимо результат. Проте на стадії плей-оф буде важче виграти, і їм доведеться важче, - спрогнозував Клінсманн.

Зараз ви читаєте новину «Клінсманн запевнив, що преса ще оцінить Клозе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути