понеділок, 29 листопада 2021 11:09

Кличко-старший розкритикував брата за поразку від Ф'юрі

Кличко-старший розкритикував брата за поразку від Ф'юрі
Тайсон Ф'юрі наносить удар Володимирові Кличку під час їхнього бою, який пройшов 28 листопада 2015-го у Німеччині. ФОТО: https://bleacherreport.com

Наступного дня після програшу багаторічного гегемона надважкого дивізіону Володимира Кличка від британця Тайсона Ф'юрі й утрати ним чемпіонських поясів за трьома основними версіями коментар про бій дав Віталій Кличко. 29 листопада 2015 року Київський міський голова і "Вічний" чемпіон світу за версією WBC у надважкій вазі заявив, що Володимир не показав ані належного рівня підготовки, ані техніки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ф'юрі нокаутував Вайлдера, побувавши у двох нокдаунах

"Володимир заслужив на матч-реванш, - пізніше додав Кличко-старший. - Звісно, рішення про подальше майбутнє залишається за ним. Йому потрібно все проаналізувати. Але він повернеться ще сильнішим, ніж раніше. Він завжди стає дедалі сильнішим після боїв".

Про бажання реваншу одразу заявив і Володимир Кличко. Він заперечив думки, що причиною поразки став вік (39 років. - Gazeta.ua) і погана фізична підготовка. Вирішальне значення, на думку ексчемпіона, мала довжина рук суперника. Через це він не міг розірвати дистанцію.

Кличко не міг розірвати дистанцію

Тайсон Ф'юрі після бою пообіцяв Кличку-молодшому реванш. Водночас чемпіон зізнався, що не показав у бою свій найкращий рівень.

"У бою з Кличком я показав лише 65 відсотків того, на що здатний, - заявив Ф'юрі. - Мій справжній рівень набагато вищий".

Матч-реванш між Кличком і Ф'юрі кілька разів переносили з вини британця. Зрештою в жовтні 2016 року він відмовився від титулів WBO і WBA (Super) щоб "зосередитися на здоров'ї". Перед тим Ф'юрі позбавили титулу IBF за відмову проводити бій з обов'язковим претендентом на титул IBF, українцем В'ячеславом Глазковим.

Бій Володимира Кличка проти Тайсона Ф'юрі відбувся 28 листопада 2015-го на ESPRIT Arena в німецькому Дюссельдорфі. На кону були титули WBA (Super), WBO, IBF, IBO і журналу The Ring у надважкій вазі. Перемогу за одностайним рішенням - 115:112, 115:112, 116:111 - здобув британець Тайсон Ф'юрі. Володимир Кличко в цьому бою зазнав першої поразки за 11 років і четвертої в профі-кар'єрі.

Зараз ви читаєте новину «Кличко-старший розкритикував брата за поразку від Ф'юрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути