Ексклюзиви
неділя, 15 листопада 2020 11:09

Кличко виграв один із найвидовищніших боїв у кар'єрі

 

15 листопада 2014 року легендарний український боксер Володимир Кличко нокаутував у п'ятому раунді болгарина Кубрата Пулєва і захистив три чемпіонські титули. Бій пройшов на O2 World Arena в Гамбурзі, Німеччина, і став одним із найвидовищніщих у кар'єрі Кличка-молодшого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Година послуг берлінської повії коштує 2000 гривень - репортаж про поїздку на бій Кличко-Пулєв

Пулєв активно розпочав поєдинок, агресивно діяв у клінчі, бив по потилиці Кличка. Вже на першій хвилині українець пропустив відчутний джеб, від якого його відкинуло, і правий через руку. Врятувався у клінчі. А на початку другої хвилини вже сам Кличко на стрибку завдав точний лівий боковий у щелепу. Пулєв, падаючи, отримав ще один лівий боковий. А за декілька секунд він знову у нокдауні - після ще одного лівого бокового Кличка.

Дещо брудний бокс з ударами по потилиці та клінчами в третьому раунді перервав потужний удар Кличка правою в голову. Пулєв ледь втримався на ногах, але за декілька секунд українець втретє відправив болгарина в нокдаун лівим боковим у щелепу.

На початку четвертого раунду Пулєв потужно пробив у голову зліва - Кличко врятувався у клінчі. Після правого прямого болгарина Кличко похитнувся - і знову рятівний клінч. В заключній хвилині раунду Володимир завдав кілька влучних правих прямих і лівих бокових.

Свою перемогу Володимир Кличко присвятив борцям за Україну

В п'ятому раунді Пулєв провів серію важких ударів в голову. А за кілька секунд чемпіон "вирубав" претендента лівим боковим у голову. Пулєв не зміг піднятися зі спини до рахунку 10. Нокаут. Болгарин — закривавлений і з величезною гематомою під правим оком.

Свою перемогу Володимир Кличко, який боксував із синьо-жовтою стрічкою на червоних шортах, присвятив борцям за Україну.

— Слава Україні! — вигукнув Володимир у ринзі після перемоги.

— Героям Слава! — відповіли чемпіону. Зокрема, і брат Віталій. Мер Києва звично був біля рингу в куті Володимира.

Для багаторічного гегемона надважкої ваги Володимира Кличка перемога над Кубратом Пулєвим стала передостанньою на професійному ринзі. У квітні 2015 року він провів ще один успішний захист титулів в бою з американцем Браянтом Дженнінгсом, після чого в листопаді 2015-го втратив їх у зустрічі з британцем Тайсоном Ф'юрі, а у квітні 2017-го не зміг повернути, поступившись іншому британцеві Ентоні Джошуа.

Зараз ви читаєте новину «Кличко виграв один із найвидовищніших боїв у кар'єрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути