вівторок, 06 вересня 2011 12:15

Кличко відрікся від обіцянки не чіпати Адамека перші три раунди
7

Фото: Фото: прес-служба братів Кличків

10 вересня в польському Вроцлаві на збудованій до Євро-2012 футбольній арені Stadion Miejski, яка вміщує 45 тисяч глядачів, Віталій Кличко проведе черговий захист титулу чемпіона світу в суперважкій вазі за версією WBC в бою проти колишнього чемпіона світу в двох вагових категоріях поляка Томаша Адамека.

Напередодні поєдинку суперники зустрілися на прес-конференції, яка пройшла в будівлі міського муніципалітету. Тим самим влада Польщі підкреслює значущість для країни проведення спортивної події світового масштабу.

"У суботу моя мета - довести в черговий раз, що я по праву володію своїм титулом. Минулого разу, як ви пам'ятаєте, Одланьєр Соліс зійшов з дистанції вже в першому раунді, і я пообіцяв не торкатися до наступного суперника перші 9 хвилин. Так ось - я передумав. На жаль для Томаша, якому раджу не розслаблятися. Свою обіцянку не чіпати суперника перші три раунди я не буду стримувати!", - сказав Віталій.

"Дивно як швидко пролетіли тижні тренувань, - у свою чергу резюмує суперник українця поляк Томаш Адамек. - Було зроблено багато роботи. У своїх інтерв'ю Віталій віддає мені належне, але також говорить, що не дозволить мені перемогти. На рингу ми побачимо, хто з нас краще готовий до бою. У спорті, як і в житті, все може трапитися. Я вірю в свої сили і в свій успіх. Зрештою, Польща повинна мати свого чемпіона світу в суперважкій вазі. Цей титул повинен стати нагородою всім шанувальникам боксу , тренерам і боксерам, і, в кінцевому рахунку, має стати рушійною силою відродження боксу в Польщі".

Відзначимо, що майбутній бій викликає підвищений інтерес в світі боксу - вже продано більше 41 тисячі квитків. Поєдинок у Вроцлаві буде транслюватися в 100 країнах світу. В Україні його покаже телеканал "Інтер" о 23:00.

Зараз ви читаєте новину «Кличко відрікся від обіцянки не чіпати Адамека перші три раунди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути