пʼятниця, 27 вересня 2013 15:24

"Кличко переможе Повєткіна за очками" - американський тренер

"Кличко переможе Повєткіна за очками" - американський тренер
"Це буде чудовий бій" - Джей Діз ФОТО: sport-xl.net

Відомий американський фахівець професійного боксу, тренер і менеджер суперважковаговика Деонтея Вайлдера Джей Діз вважає, що Володимир Кличко переможе Олександра Повєткіна за очками, передає УНН з посиланням на boxingnews.

Торік Деонтей спарингував з Володимиром Кличком, який похвалив його і назвав майбутньою зіркою суперважкого дивізіону.

"Це був чудовий досвід. Багато говорять: навіщо працювати спаринг-партнером, якщо ти сам йдеш до вершин? Але ці люди не розбираються у боксі. Володимир нам розповідав, що коли він сам був таким як Деонтей, то спарингував з Евандером Холіфілдом", - зазначив Діз щодо роботи свого підопічного Деонтея в якості спаринг-партнера Кличка-молодшого.

"Володимир Кличко перебуває на вершині вже дуже довго, і це зовсім не випадковість, - сказав Діз. - Він винятковий у всьому. Він дуже важко працює і не шкодує коштів на підготовку. Якщо йому потрібен якийсь конкретний спаринг-партнер - він його обов'язково бере. Якщо йому потрібно спорядження - це не проблема. Він зовсім не шкодує грошей на підготовку. Він робить все, що потрібно робити, щоб бути успішним".

Американський тренер оцінив шанси Кличка і Повєткіна в їх поєдинку 5 жовтня у Москві:

"Кличко переможе, хоча у нього буде кілька важких моментів. Це буде чудовий бій, і я його чекаю з нетерпінням. Джонатон Бенкс чудово працює з Володимиром, він буде добре готовий. Я думаю, що Володимир переможе за очками десь 116:112".

Зараз ви читаєте новину «"Кличко переможе Повєткіна за очками" - американський тренер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути