пʼятниця, 27 вересня 2013 13:47

"Перемогти Кличка Повєткін зможе тільки з бейсбольною битою" - Зав'ялов

"Перемогти Кличка Повєткін зможе тільки з бейсбольною битою" - Зав'ялов
"Повєткін хоче показати Росії, Путіну все, на що він здатний" - Зав'ялов ФОТО: boxnews.com.ua

Регулярний чемпіон світу за версією WBA Олександр Повєткін зможе перемогти суперчемпіона світу WBA, чемпіона світу IBF і WBO Володимира Кличка тільки з бейсбольною битою в руках. Таку думку в інтерв'ю журналу "Кореспондент" висловив президент Ліги професійного боксу України Михайло Зав'ялов.

"Повєткін може перемогти Кличка, тільки якщо він вийде на ринг з бейсбольною битою, - каже Зав'ялов. - Бо надто велика різниця у майстерності".

Як вважає експерт, Повєткін "чудовий хлопець і хороший спортсмен", але не рівня Кличку. Правда, у Російського Витязя найкращий момент для ривка у кар'єрі, вважає Зав'ялов. Росіянин хоче звань і слави, і бій з Кличком - кращий спосіб поповнити і спортивний, і фінансовий капітал.

"Ні з одним боксером він не заробив би такі гроші, - розмірковує аналітик. - Крім того, він буде перестрибувати через себе, щоб показати Росії, Путіну все, на що він здатний."

Зав'ялов розповідає: його російські друзі та колеги, з якими він обговорював майбутній бій на недавньому конгресі WBA в Будапешті, свято вірять, що Повєткіну вдасться виграти поєдинок.

"Може, вони пов'язують це з якоюсь допомогою спецслужб - підкоп якийсь зробити під рингом або укол психологічний (Повєткіну)", - аналізує аналітик. - Раціонально вони ніяк свою впевненість не пояснюють."

Ставка співвітчизників Повєткіна криється скоріше в російському авось: мовляв, витязь на те й герой, щоб з будь-якого бою виходити переможцем.

Нагадаємо, поєдинок між Олександром Повєткіним і Володимиром Кличко пройде 5 жовтня в московському спортивному комплексі "Олімпійський".

Зараз ви читаєте новину «"Перемогти Кличка Повєткін зможе тільки з бейсбольною битою" - Зав'ялов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

43

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути