середа, 08 жовтня 2008 16:51

Київське "Динамо" перемогло "Спартак" на турнірі ветеранів

Ветерани київського "Динамо" взяли участь в VI Міжнародному турнірі ветеранів "Меморіал Б.П. Бещева". В цьому традиційному змаганні беруть участь колишні футболісти клубів з країн колишнього СРСР.

Цього разу учасниками турніру сталі команди ветеранів "Динамо" (Київ), "Локомотив" (Москва), ЦСКА, "Спартак" (Москва), "Динамо" (Москва), "Торпедо" (Москва), "Зеніт" (Санкт-Петербург) і "Динамо" (Мінськ).

У рамках групового турніру київське "Динамо" провело три поєдинки. Спершу динамівці зіграли з одноклубниками з Москви внічию 0:0, в наступному турі здобули мінімальну перемогу 1:0 над "Спартаком" (єдиний гол на рахунку Віктора Мороза), після чого знову зіграли внічию 2:2 з "Торпедо" (другий гол на турнірі провів Віктор Мороз, ще один м"яч на рахунку Юрія Миколаєнка).

З п"ятьма очками київське "Динамо" вийшло до півфіналу, де після нульової нічиєї в основний час поступилося одноклубникам з Мінська лише по пенальті. Оскільки матч за третє місце не проводився, київські динамівці і "Торпедо" посіли третє місце. У фінальному ж матчі мінське "Динамо" знову в серії пенальті переграло "Локомотив".

Відзначимо, що за підсумками турніру приз найкращому воротарю дістався київському динамівцю Валерію Паламарчуку.

"Динамо" Київ

Зараз ви читаєте новину «Київське "Динамо" перемогло "Спартак" на турнірі ветеранів ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути