Ексклюзиви
вівторок, 01 липня 2008 14:27

Київське "Динамо" закінчило матч з австрійцями бійкою

Київське "Динамо" в Австрії провело черговий контрольний матч, в якому суперником підопічних Юрія Сьоміна був "Ваккер" з Інсбрука.

Як повідомляє офіційний сайт київського клубу, "Динамо" вийшло на поле в такому складі: Шовковський, Бетао, Михалик, Сабліч, Несмачний, Гіоане, Нінковіч, Алієв, Лисенко, Мілевський, Кравець.

Вже в першу третину тайму команди обмінялися гольовими випадами. Рахунок на 12-ій хвилині відкрив Олександр Алієв, який точним ударом завершив комбінацію за участю Мілевського та Лисенка. Але вже через п"ять хвилин Унтеррайнер відновив рівновагу в рахунку.

На другий тайм "Динамо" вийшло в такому складі: Рибка, Допілка, Мандзюк, Федорів, Романчук, Морозюк, Олійник, Зозуля, Теміле, Шацьких, Ярмоленко.

Цей склад динамівців також зміг одного разу засмутити суперника, але один пропущений м"яч - в пасиві нашої команди. На 54-ій хвилині Максим Шацьких реалізував пенальті, призначений за порушення на Ярмоленкові. Господарі вирівняли рахунок також з 11-тиметрової позначки. На 75-ій хвилині суддя побачив порушення правил з боку Федоріва, і Шретер ереграв Рибку.

На останній хвилині суперники вирішили з"ясувати відносини в рукопашній, результатом якої стало видалення з поля двох динамівців – Шацьких та Олійника.


Зараз ви читаєте новину «Київське "Динамо" закінчило матч з австрійцями бійкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути