Ексклюзиви
пʼятниця, 05 грудня 2008 13:29

Китайський баскетболіст побив суперника

Баскетболіст збірної Китаю та клубу "Шанхай Шаркс" Лю Вей дискваліфікований на 10 матчів і оштрафований на 50 тис юанів (7300 доларів) за організацію нападу на американського баскетболіста після матчу, повідомляє AFP.

За даними китайських ЗМІ, це покарання найсуворіше в історії Китайської баскетбольної асоціації. Інцидент відбувся після матчу чемпіонату країни між "Шанхай Шаркс" і "Юньнань Хунхе" (97:107). Американеця Гебріеля Муонеке, який набрав 38 очок за "Юньнань", після матчу в підтрибунному приміщенні оточили партнери Лю по команді та почали погрожувати. Один з них погрозами не обмежився та вдарив американця пластмасовою пляшкою по голові. Він, до речі, отримав таке ж покарання, як і Лю Вей.

Повідомляється, що американець, який йшов до виходу з дружиною та трьома дітьми, не постраждав.

Лю Вей - один з найвідоміших китайських баскетболістів, гравець основного складу збірної на Олімпіадах у Афінах та Пекіні, а також колишній одноклубник Яо Міна.

Зараз ви читаєте новину «Китайський баскетболіст побив суперника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути