Ексклюзиви
вівторок, 21 жовтня 2008 11:14

Кириленка перевели в запас "Юти" через відмінну гру

Капітан збірної Росії Андрій Кириленко почне новий сезон у складі "Юти" як запасний, повідомляє DeseretNews. Головний тренер "Джаз" Джері Слоун заявив, що задоволений експериментом, в ході якого в передсезонних матчах місце російського форварда в стартовій п"ятірці займав Сі Джей Майлз. "Сподіваюся, мій план спрацює, - заявив Слоун. - В останніх матчах Андрій грав дуже добре, виходячи на заміну".

"Думаю, присутність Кириленка на лавці допомагає іншим запасним, - відзначив також наставник клубу з Солт-Лейк-Сіті. - Решті хлопців стає простіше увійти до гри. А вихід росіянина в останньому контрольному матчі проти "Чикаго" (18 очок) нам здорово допоміг. Отже, як мінімум на початку майбутнього сезону Кириленко буде запасним. Звичайно, існує і зворотний бік медалі, і в чомусь, можливо, "Юта" втратить. Але. потрібно просто набратися терпіння і подивитися, що ж зі всього цього вийде".

Відзначимо, що росіянин незмінно виходив на майданчик з перших хвилин у всіх без виключення матчах двох останніх регулярних чемпіонатів - якщо тільки не пропускав гру через травму. А з 2004 по 2006 рік Кириленко взяв участь в 110 матчах "Юти", зокрема в 100 - в стартовій п"ятірці.

"Спорт-Експрес"

Зараз ви читаєте новину «Кириленка перевели в запас "Юти" через відмінну гру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути