середа, 14 лютого 2007 13:40

Кінг обіцяє вибити серце Кличка, а його підборіддя надіслати до України

 

10 березня український боксер Володимир Кличко, чемпіон світу за версією IBF, у німецькому Мангеймі захищатиме свій титул у бою з американцем Реєм Остіном. Напередодні поєдинку знаменитий боксерський промоутер Дон Кінг, 75 років, який працює з Остіном і є одним з антагоністів братів Кличків, побесідував з кореспондентом "Московського комсомольця".

Остін може здивувати Кличка?

- Ще й як! По-перше, спеціальним ударом, який вибиває колінну чашечку. Звук цього удару почує весь світ! Недавно цей удар був розроблений ще одним моїм підопічним Миколою Валуєвим - чемпіоном світу за версією WBA. Ми навчили Рея цьому прийому, бо володіємо ексклюзивним правом на нього. Цей удар настільки сильний, що паралізує все тыло, ломаэ колыно, рве зв"язки. Володимир Кличко - дуже освічений хлопець, має докторський ступень. Для нього буде неважко закінчувати кар"єру боксера. Володимир може стати вчителем, боксером. Та ким завгодно! Я мрію про те, щоб Остін поклав Кличка. Ми виб"ємо його серце, а підборіддя полетить на Україну. Ми змішаємо Кличка з брудом і розтопчемо в ньому. Я вам це обіцяю. З Кличком ми воюємо.

Чому вихідці з колишнього СРСР захопили лідерські позиції у боксі?

- Трудова етика! Вони більше працюють, самовідданіші та цілеспрямованіші. Робота з грушею для них - як виконання арій з Фігаро. Зараз домінують росіяни Маскаєв та Валуєв, гігант з гіганстським серцем.

Що ви думаєте про бій 14 квітня: Валуєв проти Чагаєва?

- Прекрасний бій на нас очікує. Валуєв - найкращий боксер, земляк Путіна. Путін мені подобається. Він сильний, володіє внутрішнім баченням ситуації. Яку б ідеологію він не сповідував, завжди доводить її до кінця і представляє народ Росії. Салютую Путіну!

Віталій Кличко має битися з чемпіоном WBC Олегом Маскаєвим. Хоча це мав робити ваш підопічний Самуель Пітер.

- Віталій Кличко володіє званням почесного чемпіона. Це на кшталт звання почесного декану у нейрохірургії. Ви б довірили скальпель такій людині? Багато людей кажуть: давайте дамо йому шанс, він гарний хлопець. Але гарних хлопців багато! Його просто хочуть показати публіці. Люди порушують правила безпеки боксера. Якщо з цим хлопцем що небудь трапиться, бокс проклянуть у світі. А якщо Кличко і виграє, він буде каліфом на годину.

Кажуть, ваш час у боксі уже вичерпався.

- Дурниці. Я у цьому бізнесі 35 років і залишаюся першим. Я промоутер для народу, бо призначений ним. Ми переможемо Кличків!

Зараз ви читаєте новину «Кінг обіцяє вибити серце Кличка, а його підборіддя надіслати до України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути