Ексклюзиви
понеділок, 02 вересня 2013 19:01

Керівництво "Таврії" обурили натяки Циганика на "договірняк"

Керівництво "Таврії" обурили натяки Циганика на "договірняк"
"Таврія" зажадала від Циганика фактів або вибачень. Фото: time-football.com

У понеділок, 2 вересня, офіційний сайт "Таврії" оприлюднив звернення генерального директора команди до ведучого каналу 2 +2 Ігоря Циганика.

"Керівництво Таврії переконане , що подібні двозначні висловлювання працівників телебачення не прикрашають велику футбольну сім'ю України і не сприяють отриманню достовірної , аргументованої , об'єктивної інформації про поєдинок у столиці Криму . Це вже не перший випадок , щонайменше , дивних слів Ігоря Циганика . Раніше його коментарями були здивовані , наприклад, у Харкові , наприклад , Віктор Леоненко. Ми впевнені , що своїми словами телеведучий поставив під сумнів колосальну роботу двох команд , всіх служб, що забезпечують організацію і проведення матчу . Напевно боляче було сприймати такий коментар і вболівальникам , які на полі стадіону Локомотив побачили яскравий , безкомпромісний футбол . Ми просимо Ігоря Циганика або аргументувати свою позицію про підсумок зустрічі восьмого туру в Сімферополі , або принести вибачення всієї спортивної громадськості країни " , - йдеться у відкритому зверненні.

Слова , які викликали таку реакцію адміністрації " Таврії" , були сказані під час недільної передачі на каналі 2+2.

"Мене насправді дуже здивувала гра в Сімферополі. Чесно кажучи , це найгірша гра запорізького Металурга в цьому сезоні і , напевно , найкраща гра сімферопольської Таврії . Може , це збіг обставин . У будь-якому випадку , я буду найуважнішим спостерігачем матчу- , який буде зіграний навесні в Запоріжжі. Чесне слово , буду уважно спостерігати за тим , що відбуватиметься на футбольному полі " , - розповів Ігор Циганик в ефірі передачі Про Футбол.

Нагадаємо, матч завершився перемогою " Таврії " з рахунком 3:1.

Зараз ви читаєте новину «Керівництво "Таврії" обурили натяки Циганика на "договірняк"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути