понеділок, 28 липня 2008 11:08

Кеньон сподівається, що Шевченко залишиться

Виконавчий директор "Челсі" Пітер Кеньон розповів про пріоритети команди до закриття трансферного вікна.

- Не зважаючи на всілякі чутки, які з"являються щодня, сподіваюся, що Дідьє Дрогба, Френк Лемпард і Андрій Шевченко продовжать кар"єру в нашій команді. На даний момент "Челсі" придбав двох чудових гравців Жозе Босінгву і Деку, але нам потрібний ще один футболіст; клуб не приховує інтересу до персони Робіньо.

З Лемпардом "Челсі" не може домовитися про новий контракт. Клуб пропонує угоду на чотири роки, футболіст хоче на один рік більше. Френку пропонують астрономічну зарплату в 150 тисяч фунтів на тиждень, а це означає, що за п"ять років гравець збірної Англії може збити з "Челсі" 39 мільйонів фунтів. Одна справа платити таку зарплату Лемпарду зараз, інша - коли гравцеві виповниться 35 років. На руку Френку грає непомірний інтерес до його персони з боку "Інтера".

Дідьє Дрогба офіційно через пошкодження пропускає передсезонний тур команди Азією і Росією, але далеко не факт, що івуарійський снайпер залишиться на "Стамфорд Брідж".

- Незабаром, після зустрічі в Лондоні з керівництвом клубу, мої агенти остаточно вирішать питання про моє майбутнє, - коментує гравець.

Що стосується Андрія Шевченка, то тут поки все зрозуміло - Луіс Феліпе Сколарі збирається прищепити "Челсі" іскрометний, атакуючий футбол, який приноситиме результат. І для цього йому потрібний такий гравець, як Шевченко.

Футбол.ua з посиланням наAgence France Presse

Зараз ви читаєте новину «Кеньон сподівається, що Шевченко залишиться». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути