Ексклюзиви
неділя, 22 лютого 2009 12:42

Келлі Павлік захистив свої титули від Марко Рубіо

Келлі Павлік захистив свої титули від Марко Рубіо
В суботу, 21 лютого, в Янгстауні (штат Огайо) відбулося боксерське шоу, в головному поєдинку якого чемпіон світу в середній вазі за версіями WBC/WBO Келлі Павлік (35-1, 31 КО) проводив захист титулів проти претендента з Мексики Марко Антоніо Рубіо (43-5-1, 37 КО).

Чемпіон контролював бій з перших секунд і отримав дострокову перемогу в дев"ятому раунді. У перерві між дев"ятим і десятим раундами секунданти Рубіо ухвалили рішення відмовитися від продовження бою, пише championat.ru.

Довідка gazeta.ua

Келлі Павлік (англ. Kelly Pavlik; 4 квітня 1982, Янгстаун, Огайо, США) - американський боксер-професіонал, виступає в середній ваговій категорії. Чемпіон світу в середній (за версіми WBC/WBO) ваговій категорії. Провів 34 поєдинків, з яких 30 завершив нокаутом і не зазнав жодної поразки.

Наступний поєдинок чемпіона світу в середній вазі Павлика призначений на травень і може пройти на арені Quicken Loans в Огайо, що вміщає 20,5 тисяч уболівальників. Найбільш вірогідним суперником Келлі в цьому бою вважається Джон Дадді. Проте промоутер Боб Арум відзначив, що є і альтернативні варіанти. Арум не виключає, що наступний бій Павлік може провести проти екс-чемпіона світу за версією WBC в молодшій середній вазі Серхіо Морі, або дічого чемпіона світу WBC в молодшій середній вазі Вернона Форреста.

Австралієць Ентоні Мундін також входить в список потенційних суперників Келлі Павліка, повідомляє Boxingscene.com.

Зараз ви читаєте новину «Келлі Павлік захистив свої титули від Марко Рубіо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути