середа, 05 жовтня 2011 13:59

Кожен може ткнути Моурінью в око: наставник "Реала" став героєм гри

Кожен може ткнути Моурінью в око: наставник "Реала" став героєм гри

Іспанська компанія Reus Avellana Digital створила гру для iPhone, завданням якої є набрати якомога більше очок, тикаючи пальцем в око головному тренеру мадридського "Реала" Жозе Моурінью. Гра називається "Око Моу" (Eye Mou), і для перемоги в ній необхідно пройти три рівні складності, пише газета AS.

Гра зроблена за мотивами інциденту, який стався 17 серпня наприкінці матчу за Суперкубок Іспанії "Барселона" - "Реал" (3:2). Тоді сталася масова бійка, в ході якої Моурінью ткнув пальцем в око і схопив за вухо Тіто Віланову - помічника головного тренера "Барселони" Хосепа Гвардіоли.

Творці гри пропонують уболівальникам скористатися відсутністю арбітра і телекамер і "змусити Моу спробувати свої власні ліки". Компанія Reus Avellana Digital знаходиться в каталонському місті Реус, розташованому недалеко від Барселони.

Крім Моурінью учасником гри є Спостерігач - людина, схожа на співробітника "Барселони", який також став одним з героїв бійки 17 серпня. Як і Моурінью, Спостерігач часто змінює становище і іноді загороджує тренера "Реала", заважаючи гравцеві потрапити йому пальцем в око.

Зараз ви читаєте новину «Кожен може ткнути Моурінью в око: наставник "Реала" став героєм гри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути